Jin Xing

Jin Xing is een Chinees restaurant gelegen aan Almeloseweg 24 in Vriezenveen.

Meer informatie over Jin Xing in Vriezenveen

Bij restaurant Jin Xing Vriezenveen kun je genieten van heerlijke Chinees-Indische gerechten. Vanaf juli zijn ze elke maandag gesloten, behalve op feestdagen. Je kunt ook gerechten afhalen, het liefst telefonisch bestellen. Ze hebben ook een thuisbuffet, maar bezorgen alleen in goed overleg. Daarnaast kun je ook in het restaurant dineren. Ze hebben voordelige afhaalmenu's, waarbij je kunt kiezen uit verschillende opties. Op maandag zijn ze gesloten, maar de rest van de week zijn ze open van 15:00 tot 20:00 uur, behalve op zaterdag en zondag, dan zijn ze open van 12:00 tot 20:30 uur. Op feestdagen gelden dezelfde openingstijden. Het restaurant is gevestigd aan de Almeloseweg 24 in Vriezenveen en het telefoonnummer is 0546564085. Eet smakelijk!

Wil je weten wat Jin Xing verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Jin Xing of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Jin Xing? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jin Xing het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vriezenveen. Opzoek naar Jin Xing reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Jin Xing

Bezoekers bekeken ook