Jansen Antiek VOF

Jansen Antiek VOF is een Antiekwinkel gelegen aan Westeinde 326 in Vriezenveen.

Meer informatie over Jansen Antiek VOF in Vriezenveen

Jansen Antiek in Vriezenveen is een winkel waar u prachtige meubelen kunt vinden. De meubelen zijn goed verzorgd en gepoetst, waardoor ze direct in uw kamer geplaatst kunnen worden. Als u een liefhebber bent van antiek of meubelen die naar een antiek model zijn gemaakt, is een bezoek aan deze winkel zeker de moeite waard. Daarnaast biedt Jansen en Jansen antiek ook de mogelijkheid om uw eigen meubelen te verkopen of een woning leeg te ruimen. Ze werken discreet en behandelen persoonlijke spullen met zorg. Veel mensen zijn al op deze manier geholpen. Jansen Antiek is trots op onder andere een Duitse staande klok uit de periode rond 1900, een Warmink tafelklokje, een eiken Warmink tafelklok en een pers of loper voor in de gang of hal. U kunt Jansen Antiek vinden op het Westeinde 326 in Vriezenveen.

Wil je weten wat Jansen Antiek VOF verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Jansen Antiek VOF of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Jansen Antiek VOF? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jansen Antiek VOF het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vriezenveen. Opzoek naar Jansen Antiek VOF reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Jansen Antiek VOF

Bezoekers bekeken ook