Huisartspraktijk H. ter Horst

Huisartspraktijk H. ter Horst is een Huisarts gelegen aan Koningsweg 8b in Vriezenveen.

Meer informatie over Huisartspraktijk H. ter Horst in Vriezenveen

Huisartspraktijk H. ter Horst in Vriezenveen heet u welkom op hun website, waar u 24 uur per dag informatie kunt vinden en raadplegen. De praktijk is dagelijks geopend van 8.00 tot 17.00 uur. Dr. de Vries is beschikbaar voor patiënten met achternamen die beginnen met de letters A tot en met M, en dr. Schraven is beschikbaar voor patiënten met achternamen die beginnen met de letters N tot en met Z. Voor spoed buiten deze openingstijden kunt u terecht bij de Centrale Huisartsen Post in Almelo. De praktijk is geaccrediteerd door het Nederlands Huisartsen Genootschap en levert verantwoorde zorg volgens de geldende richtlijnen en protocollen. Op dit moment is de praktijk gesloten voor nieuwe patiënten, tenzij er een kindje wordt geboren bij een bestaande patiënt of bij trouwen of samenwonen.

Wil je weten wat Huisartspraktijk H. ter Horst verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartspraktijk H. ter Horst of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartspraktijk H. ter Horst? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartspraktijk H. ter Horst het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vriezenveen. Opzoek naar Huisartspraktijk H. ter Horst reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartspraktijk H. ter Horst

Bezoekers bekeken ook