Historisch Museum Vriezenveen

Historisch Museum Vriezenveen is een Lokaal historisch museum gelegen aan Westeinde 54 in Vriezenveen.

Meer informatie over Historisch Museum Vriezenveen in Vriezenveen

Dit is de website van Historisch Museum Vriezenveen, waar unieke bezienswaardigheden te vinden zijn die de handel en pioniersgeest van de Rusluie, Textielnijverheid en de eeuwenoude dorpsgeschiedenis laten zien. Het museum bevat originele documenten, voorwerpen en een prachtige collectie textielmachines. Het wordt beheerd door de Vereniging oud Vriezenveen. Het museum is op zoek naar vrijwilligers en heeft ook een museumwinkel waar leuke cadeaus gekocht kunnen worden. Daarnaast is het museum een fantastische trouwlocatie. Het museum is geopend op dinsdag tot en met vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur, en op maandag en zaterdag op afspraak. Het adres is Westeinde 54, 7671 CD Vriezenveen.

Wil je weten wat Historisch Museum Vriezenveen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Historisch Museum Vriezenveen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Historisch Museum Vriezenveen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Historisch Museum Vriezenveen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vriezenveen. Opzoek naar Historisch Museum Vriezenveen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Historisch Museum Vriezenveen

Bezoekers bekeken ook