Hervormde Wijkgemeente van Bijzondere Aard

Hervormde Wijkgemeente van Bijzondere Aard is een Hervormde kerk gelegen aan Oosteinde 23 in Vriezenveen.

Meer informatie over Hervormde Wijkgemeente van Bijzondere Aard in Vriezenveen

Deze pagina bevat alle contactgegevens van de Hervormde Wijkgemeente van Bijzondere Aard. Op de pagina pastoraat vindt u meer informatie over aanmelden voor verschillende gebeurtenissen zoals geboorte, dopen, trouwen, overlijden en begrafenis. De kerkenraad is bereikbaar via J.A. Wichers, de scriba. Voor hulpkosters kunt u contact opnemen met J. Koppelman. Als u hulp nodig heeft bij bijvoorbeeld ziekte, boodschappen of artsbezoek, kunt u contact opnemen met Elly Abbink-Verburg. Collectebonnen zijn verkrijgbaar bij het kerkelijk bureau of de christelijke boekenhandel de Akker in Vriezenveen. Giften kunnen worden overgemaakt naar verschillende rekeningnummers, waarbij vermelding van het gewenste doel mogelijk is. De Hervormde Wijkgemeente van Bijzondere Aard is geregistreerd als een ANBI, wat belastingvoordeel biedt. Voorgangers kunnen hun preekbeurten declareren en de orde van dienst kan worden bekeken op de website. Voor ledenadministratie kunt u contact opnemen via e-mail. Bij lidmaatschap worden uw gegevens geregistreerd, maar u heeft het recht om deze in te zien, aan te passen of te verwijderen. Voor vragen over uitzendingen van kerkdiensten via internet kunt u terecht bij de kerkrentmeesters. De contactgegevens van de Hervormde Wijkgemeente van Bijzondere Aard zijn ook vermeld.

Wil je weten wat Hervormde Wijkgemeente van Bijzondere Aard verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hervormde Wijkgemeente van Bijzondere Aard of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hervormde Wijkgemeente van Bijzondere Aard? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hervormde Wijkgemeente van Bijzondere Aard het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vriezenveen. Opzoek naar Hervormde Wijkgemeente van Bijzondere Aard reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hervormde Wijkgemeente van Bijzondere Aard

Bezoekers bekeken ook