Henders & Hazel Vriezenveen

Henders & Hazel Vriezenveen is een Meubelwinkel gelegen aan Westeinde 660 in Vriezenveen.

Meer informatie over Henders & Hazel Vriezenveen in Vriezenveen

De collectie van Henders & Hazel is eigentijds en gevarieerd, ontworpen voor jou! In de collectie vind je verschillende woonstijlen terug, van tijdloos tot trendy. Maar ook voor industriële, natuurlijke en kleurrijke interieurs kun je hier terecht. De meubelcollectie wordt duurzaam en verantwoord geproduceerd, met minimale verspilling en gebruik van natuurlijke materialen. Henders & Hazel heeft een missie om jou te helpen met jouw droominterieur en biedt een ruime collectie in verschillende woonstijlen. Ook is er een exclusieve Luxury collectie met hoogwaardige materialen en unieke designs. Je kunt de collectie bekijken in de showroom en de interieurspecialisten helpen je graag met het vinden van jouw ideale interieur.

Wil je weten wat Henders & Hazel Vriezenveen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Henders & Hazel Vriezenveen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Henders & Hazel Vriezenveen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Henders & Hazel Vriezenveen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vriezenveen. Opzoek naar Henders & Hazel Vriezenveen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Henders & Hazel Vriezenveen

Bezoekers bekeken ook