Hams en Jansen Bouw B.V.

Hams en Jansen Bouw B.V. is een Aannemer gelegen aan Westeinde 405 in Vriezenveen.

Meer informatie over Hams en Jansen Bouw B.V. in Vriezenveen

Hams & Jansen Bouw BV is gespecialiseerd in de bouw van landhuizen, villa's en andere luxe woningen onder architectuur, evenals utiliteitsbouw. Ze zijn voornamelijk actief in het oosten en midden van Nederland. Een goede communicatie is belangrijk voor en tijdens het bouwproces, daarom houden ze de klant continu op de hoogte via een werkvoorbereider en is de klant altijd welkom op de bouwplaats om de vorderingen te bekijken. De klant kan ervoor kiezen om casco te laten bouwen of sleutelklaar opgeleverd te krijgen, waarbij hun wensen in alle opzichten werkelijkheid worden. Het bedrijf is gevestigd in Vriezenveen.

Wil je weten wat Hams en Jansen Bouw B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hams en Jansen Bouw B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hams en Jansen Bouw B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hams en Jansen Bouw B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vriezenveen. Opzoek naar Hams en Jansen Bouw B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hams en Jansen Bouw B.V.

Bezoekers bekeken ook