Haaksman Computers

Haaksman Computers is een Computerondersteuning en -services gelegen aan Westeinde 323 in Vriezenveen.

Meer informatie over Haaksman Computers in Vriezenveen

Bij Haaksman Computers in Vriezenveen kunt u terecht voor computerreparaties, computerupgrades en de aanschaf van nieuwe of gebruikte laptops. Ze bieden persoonlijke en hoogwaardige service, snelle reparaties en altijd een startklare computer. Bij Haaksman Computers kunnen systemen volledig worden aangepast aan uw wensen. U kunt bijvoorbeeld meer geheugen, een grotere monitor of een snellere processor krijgen. Ook kunt u uw oude computer inleveren en een inruilpremie ontvangen bij de aankoop van een nieuw systeem. Bestanden kunnen worden overgezet naar uw nieuwe computer. Haaksman Computers verkoopt ook laptops en tablets. Ze zijn een eenmanszaak met jarenlange expertise in hardware en software. De winkel is geopend van maandag tot en met donderdag van 9:00 tot 18:00 uur en op vrijdag en zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur. U kunt contact met hen opnemen via email of telefoon. Het adres is Westeinde 323, 7671 ET, Vriezenveen.

Wil je weten wat Haaksman Computers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Haaksman Computers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Haaksman Computers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Haaksman Computers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vriezenveen. Opzoek naar Haaksman Computers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Haaksman Computers

Bezoekers bekeken ook