Verkeersbesluit voor het inrichten van 2 parkeerplaatsen voor het opladen van elektrische voertuigen aan De Zilvermeeuw ter hoogte van huisnummer 31 te Vriezenveen

DeVriezenveengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Verkeersbesluit voor het inrichten van 2 parkeerplaatsen voor het opladen van elektrische voertuigen aan De Zilvermeeuw ter hoogte van huisnummer 31 te Vriezenveen.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Op grond van vorenstaande overwegingen besluiten we: •De Zilvermeeuw in Vriezenveen ter hoogte van huisnummer 31, twee parkeerplaatsen aan te wijzen voor het opladen van elektrische voertuigen, door plaatsing van verkeersbord E4 van bijlage I van het Reglement •verkeersregels en verkeerstekens 1990 met onderbord ´opladen elektrische voertuigen´; •Deze verkeersmaatregelen uit te voeren zoals aangegeven op de bij dit besluit toegevoegde situatietekening met referentie 1265038.

 

Onderwerp: Verkeer | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deVriezenveengids.nl op 27-2-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Vriezenveen, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deVriezenveengids.nl
Redactie deVriezenveengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Vriezenveen
  2. gmb-2024-83105

Gerelateerde berichten