Wet milieubeheer melding, gebruiken van een nieuwe stal met machineberging en wijziging van het dierenbestand Kanaalweg Zuid 69 in Vriezenveen., Kanaalweg Zuid 69 7671GE Vriezenveen

DeVriezenveengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Wet milieubeheer melding, gebruiken van een nieuwe stal met machineberging en wijziging van het dierenbestand Kanaalweg Zuid 69 in Vriezenveen., Kanaalweg Zuid 69 7671GE Vriezenveen.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Wet milieubeheer meldingKenmerk: TR-Z2023-001675Datum afgehandeld:Locatie: Kanaalweg Zuid 69 7671GE VriezenveenProjectomschrijving: gebruiken van een nieuwe stal met machineberging en wijziging van het dierenbestand Kanaalweg Zuid 69 in Vriezenveen.De meldingen liggen niet ter inzage. Tegen de melding bestaat geen mogelijkheid tot het indienen van bezwaar en/of beroep.Als u informatie wenst over bovenstaande meldingen, kunt u deze digitaal opvragen via www.twenterand.nl/contact.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deVriezenveengids.nl op 26-10-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Vriezenveen, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deVriezenveengids.nl
Redactie deVriezenveengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Vriezenveen
  2. gmb-2023-444815

Gerelateerde berichten