Gert Hekhuis Auto's

Gert Hekhuis Auto's is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Nieuwe Daarlerveenseweg 3D in Vriezenveen.

Meer informatie over Gert Hekhuis Auto's in Vriezenveen

Gert Hekhuis Autos heeft een ruim assortiment aan rijk uitgeruste occasions, voornamelijk van de merken Volkswagen en Audi, met een lage kilometerstand. Bij Gert Hekhuis Autos kunt u rekenen op professionele service en betrouwbaarheid. Ze bieden flexibele openingstijden en geen afleveringskosten. Daarnaast zijn er ruime financieringsmogelijkheden voor zowel particulieren als bedrijven. U kunt ook terecht bij hun webshops. Voor contact kunt u bellen naar 0546-569805 of mailen naar info@gerthekhuisautos.nl. Het adres is Nieuwe Daarlerveenseweg 3D, 7671 SK Vriezenveen. De openingstijden zijn maandag tot en met vrijdag van 10:00 tot 12:00 en 13:00 tot 17:00, en op zaterdag van 10:00 tot 15:00. U kunt ook een afspraak maken buiten openingstijden.

Wil je weten wat Gert Hekhuis Auto's verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gert Hekhuis Auto's of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gert Hekhuis Auto's? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gert Hekhuis Auto's het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vriezenveen. Opzoek naar Gert Hekhuis Auto's reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gert Hekhuis Auto’s

Bezoekers bekeken ook