Folbert-Haardhuys Kachel en Onderdelen Speciaalzaak

Folbert-Haardhuys Kachel en Onderdelen Speciaalzaak is een Winkel voor open haarden/kachels gelegen aan Almeloseweg 37 in Vriezenveen.

Meer informatie over Folbert-Haardhuys Kachel en Onderdelen Speciaalzaak in Vriezenveen

Folbert-Haardhuys is een specialist in haarden en kachels gevestigd in Vriezenveen. Ze bieden een breed scala aan producten, waaronder vrijstaande houtkachels, inbouw gashaarden en pellets. Door samen te werken met onlinehoutpellets.nl kunnen klanten profiteren van een online korting. Daarnaast heeft Folbert-Haardhuys een ruime showroom waar klanten advies kunnen krijgen en de producten kunnen bekijken. Het bedrijf staat bekend om hun deskundige advies en vakkundige installatie. Ze werken met verschillende topmerken en bieden ook de mogelijkheid om een afspraak te maken of vragen te stellen via telefoon of e-mail. Het magazijn is buiten openingstijden op afspraak geopend en op zaterdagmiddag gesloten in de zomermaanden. Klanten kunnen zich inschrijven voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

Wil je weten wat Folbert-Haardhuys Kachel en Onderdelen Speciaalzaak verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Folbert-Haardhuys Kachel en Onderdelen Speciaalzaak of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Folbert-Haardhuys Kachel en Onderdelen Speciaalzaak? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Folbert-Haardhuys Kachel en Onderdelen Speciaalzaak het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vriezenveen. Opzoek naar Folbert-Haardhuys Kachel en Onderdelen Speciaalzaak reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Folbert-Haardhuys Kachel en Onderdelen Speciaalzaak

Bezoekers bekeken ook