De Sportfabriek

De Sportfabriek is een Sportschool gelegen aan Nijverheidsweg 8 in Vriezenveen.

Meer informatie over De Sportfabriek in Vriezenveen

De Sportfabriek is een functioneel sportcentrum dat bekend staat om zijn kwaliteit en gemoedelijke sfeer. Ze bieden een breed scala aan sportactiviteiten, zodat er voor iedereen iets te vinden is. Het centrum beschikt over een ruime fitnesszaal, groepsleszalen, een crossfitnesszone, een kickbokszone, zonnestudio's, sauna's, kleedkamers en een kantine. Het doel van De Sportfabriek is om mensen het uiterste uit zichzelf te laten halen en hun grenzen te verleggen. De trainers, zoals Gerjan Kamermans, Monique Schutte en Astrid Uitzetter, streven ernaar om bewustwording, balans en plezier over te brengen op hun deelnemers. Bij De Sportfabriek kun je sporten wanneer je wilt, 24/7. Het enige wat je hoeft te doen is contact opnemen via telefoonnummer 0546 567572.

Wil je weten wat De Sportfabriek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Sportfabriek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Sportfabriek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Sportfabriek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vriezenveen. Opzoek naar De Sportfabriek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Sportfabriek

Bezoekers bekeken ook