De Lelie Bloemen Vriezenveen

De Lelie Bloemen Vriezenveen is een Bloemist gelegen aan Westeinde 31a in Vriezenveen.

Meer informatie over De Lelie Bloemen Vriezenveen in Vriezenveen

Bloemenhandel De Lelie is een bloemenwinkel die een breed assortiment aanbiedt, waaronder bloemen, planten, perkgoed en woonaccessoires. Ze kopen hun producten in grote partijen rechtstreeks bij de fabrikant of importeur, wat resulteert in scherpe prijzen. Ze verzorgen zelf het transport, de opslag en de koeling van de bloemen en planten vanuit hun hoofdvestiging in Westerhaar. Daarnaast werken ze samen met Euroflorist om boeketten en planten bij klanten thuis te bezorgen. Duurzaamheid is belangrijk voor hen en ze scheiden afval en kopen bij voorkeur in via het MPSA+ principe. Bestellingen worden in principe de volgende werkdag bezorgd, maar op feestdagen en zondagen wordt er niet bezorgd. De Lelie bestaat al meer dan 50 jaar en is de grootste bloemenhandel in Noord-Oost Overijssel. Ze staan bekend om dagelijks verse bloemen en planten voor een goede prijs. Daarnaast bieden ze ook boekettenervice aan en zijn ze altijd op de hoogte van de laatste trends.

Wil je weten wat De Lelie Bloemen Vriezenveen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Lelie Bloemen Vriezenveen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Lelie Bloemen Vriezenveen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Lelie Bloemen Vriezenveen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vriezenveen. Opzoek naar De Lelie Bloemen Vriezenveen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Lelie Bloemen Vriezenveen

Bezoekers bekeken ook