De Fabrik

De Fabrik is een Brasserie gelegen aan Westeinde 660 in Vriezenveen.

Meer informatie over De Fabrik in Vriezenveen

Brasserie De Fabrik biedt nu de mogelijkheid om lunch af te halen voor collega's of vriendengroepen. Je kunt eenvoudig online bestellen of bellen en de broodjes, tosti's of de beroemde Fabrik frietjes op het afgesproken moment ophalen. Naast de uitgebreide meubelcollectie en woonaccessoires op de grootste woonboulevard van Oost-Nederland, is Brasserie De Fabrik net zo verrassend. Je kunt hier genieten van een heerlijke lunch, snack of High Tea. Ook kun je er terecht voor koffie, thee en verse huisgemaakte taarten. Na het winkelen bij Löwik Wonen & Slapen kun je bij De Fabrik genieten van een gezellige High Tea met verse ingrediënten, verschillende gebaksoorten, scones, muffins en sandwiches. De High Tea wordt geserveerd van hartig naar zoet, zodat de smaken rustig worden opgebouwd. Je kunt telefonisch contact opnemen of een High Tea reserveren via de website.

Wil je weten wat De Fabrik verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Fabrik of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Fabrik? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Fabrik het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vriezenveen. Opzoek naar De Fabrik reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Fabrik

Bezoekers bekeken ook