D. Holland Vleesproducten B.V.

D. Holland Vleesproducten B.V. is een gelegen aan De Zuivering 50 in Vriezenveen.

Meer informatie over D. Holland Vleesproducten B.V. in Vriezenveen

Holland Vleesproducten is een bedrijf dat in 2005 is opgericht en gespecialiseerd is in het produceren van verschillende soorten vlees. Ze hebben een webshop waar bedrijven vlees kunnen inkopen, maar deze is alleen bedoeld voor zakelijke bestellingen. Het bedrijf is gevestigd op het adres De Zuivering 50 in Vriezenveen. Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden contact opnemen via e-mail (info@hollandvleesproducten.nl) of telefoon (0546 852 020). Het KVK-nummer van Holland Vleesproducten is 08136027.

Wil je weten wat D. Holland Vleesproducten B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van D. Holland Vleesproducten B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij D. Holland Vleesproducten B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je D. Holland Vleesproducten B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vriezenveen. Opzoek naar D. Holland Vleesproducten B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. D. Holland Vleesproducten B.V.

Bezoekers bekeken ook