Christelijk boekenhuis De Akker

Christelijk boekenhuis De Akker is een Boekwinkel gelegen aan Westeinde 305 in Vriezenveen.

Meer informatie over Christelijk boekenhuis De Akker in Vriezenveen

Bij christelijk boekenhuis De Akker vindt u een breed assortiment aan Bijbels, boeken, CD's, kaarten, sieraden, cadeauartikelen en accessoires. U kunt op uw gemak een kijkje nemen en wij helpen u graag bij uw aankoop of voor een praatje met een kop koffie of thee. Daarnaast stuurt De Akker een aantal keer per jaar een nieuwsbrief uit met mooie artikelen. Als u deze wilt ontvangen, kunt u een mail sturen naar akkernieuwsbrief@gmail.com. Door uw aankopen bij De Akker te doen, steunt u goede doelen voor evangelisatie en diaconaat in Vriezenveen en omgeving. U bent van harte welkom in onze gezellige winkel aan het Westeinde 305 in Vriezenveen, waar de koffie altijd klaar staat.

Wil je weten wat Christelijk boekenhuis De Akker verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Christelijk boekenhuis De Akker of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Christelijk boekenhuis De Akker? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Christelijk boekenhuis De Akker het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vriezenveen. Opzoek naar Christelijk boekenhuis De Akker reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Christelijk boekenhuis De Akker

Bezoekers bekeken ook