Carmedia Groep B.V.

Carmedia Groep B.V. is een Automaterialenwinkel gelegen aan Nieuwe Daarlerveenseweg 11 in Vriezenveen.

Meer informatie over Carmedia Groep B.V. in Vriezenveen

AST Automotive is een specialist in het verbeteren van auto's. Ze bieden een breed assortiment aan geluidsinstallaties, navigatiesystemen, alarmsystemen, poetsmiddelen, accessoires en andere onderdelen. Ze kunnen deze producten ook professioneel inbouwen. Daarnaast hebben ze ook een ruim assortiment aan schoonmaakproducten en accessoires om je auto schoon te houden. Ze leggen uit dat de zon schade kan aanrichten aan het interieur van je auto en dat geblindeerde ramen dit kunnen voorkomen. Ze bieden vrijblijvend advies over het blinderen van ramen. Verder raden ze aan om nu een trekhaak aan te schaffen, omdat het handig is voor het vervoeren van fietsen of tuinafval. Ze geven aan dat het mogelijk is om een trekhaak op elektrische auto's te plaatsen. Ten slotte kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief van AST Automotive om op de hoogte te blijven van hun aanbiedingen en nieuws.

Wil je weten wat Carmedia Groep B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Carmedia Groep B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Carmedia Groep B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Carmedia Groep B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vriezenveen. Opzoek naar Carmedia Groep B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Carmedia Groep B.V.

Bezoekers bekeken ook