Cafetaria De Tamboer

Cafetaria De Tamboer is een Cafetaria gelegen aan Manitobaplein 2A in Vriezenveen.

Meer informatie over Cafetaria De Tamboer in Vriezenveen

De openingstijden van de locatie zijn van maandag tot en met zaterdag van 11:00 tot 22:00 uur en op zondag van 16:00 tot 21:00 uur. Op bepaalde dagen zoals eerste Paasdag, eerste Pinksterdag, eerste en tweede Kerstdag en nieuwjaarsdag is de locatie altijd gesloten. Het telefoonnummer om contact op te nemen is 0546 - 561 935 en er is ook een mogelijkheid om een e-mail te sturen. De locatie bevindt zich op Manitobaplein 2a, 7671 GS in Vriezenveen. Daarnaast kan men ook een bezoek brengen aan de Facebookpagina van de locatie.

Wil je weten wat Cafetaria De Tamboer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Cafetaria De Tamboer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Cafetaria De Tamboer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Cafetaria De Tamboer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vriezenveen. Opzoek naar Cafetaria De Tamboer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Cafetaria De Tamboer

Bezoekers bekeken ook