Cafetaria de Landman

Cafetaria de Landman is een Snackbar gelegen aan Westeinde 291 in Vriezenveen.

Meer informatie over Cafetaria de Landman in Vriezenveen

Cafetaria de Landman is een eetgelegenheid en afhaalrestaurant in Vriezenveen waar je heerlijke gebakken patatjes kunt krijgen met diverse soorten (gevulde) sauzen, RAS frieten of Supertjes. Ze bieden ook keuze uit heerlijke en goede maaltijden, eventueel met aardappelschijfjes. Daarnaast hebben ze volop keuze aan snacks, mini snacks en glutenvrije snacks. Voor wie energie nodig heeft, hebben ze ook lekkere soepen. En als je zin hebt in broodjes, bieden ze koude en warme broodjes, belegde Italiaanse bollen, tosti's en uitsmijters aan. Gasten hebben positieve reviews achtergelaten, waarin ze de glutenvrije opties en de gastvrijheid, vriendelijkheid en hygiëne van het personeel prijzen. De zaak wordt ook beschreven als netjes en met goede service. De openingstijden van de cafetaria zijn niet vermeld in de tekst.

Wil je weten wat Cafetaria de Landman verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Cafetaria de Landman of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Cafetaria de Landman? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Cafetaria de Landman het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vriezenveen. Opzoek naar Cafetaria de Landman reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Cafetaria de Landman

Bezoekers bekeken ook