Buitenschoolse Opvang 't Speelveld KOV De Cirkel

Buitenschoolse Opvang 't Speelveld KOV De Cirkel is een Kleuterschool gelegen aan Schout Doddenstraat 48 in Vriezenveen.

Meer informatie over Buitenschoolse Opvang 't Speelveld KOV De Cirkel in Vriezenveen

Humankind is een toonaangevende organisatie in Nederland op het gebied van kinderopvang en -ontwikkeling. Ze hebben 40 jaar ervaring en hun pedagogische visie is gebaseerd op humanistische waarden. Ze streven naar optimale groei en bloei van elk kind in een samenleving waar zorg en respect voor de leefomgeving belangrijk zijn. Humankind innoveert, stimuleert, faciliteert en brengt partijen samen op zowel lokaal als landelijk niveau. Ze geloven dat een kind dat opgroeit tot een krachtige volwassene de wereld mooier maakt. Daarom is hun doel de optimale groei en bloei van ieder kind. Ze bieden niet alleen kinderopvang, maar ook kindontwikkeling. Hun pedagogisch professionals zetten zich dagelijks in voor de optimale ontwikkeling van ieder kind door hen uit te dagen, hun zelfstandigheid te stimuleren en hen te laten ontdekken wat hun talenten zijn. Veiligheid staat hierbij voorop. Humankind heeft 500 locaties verspreid door heel Nederland, met 4000 medewerkers die klaarstaan voor de kinderen. Wekelijks worden er 30.000 kinderen bezocht op hun locaties. Ze delen ook graag tips voor ouders en bieden verschillende vormen van kinderopvang aan, zoals peuteropvang, kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang. Humankind blijft innoveren en recente ontwikkelingen zijn onder andere de samenwerking met IVN voor meer natuurbeleving bij kinderen, de overname van Kinderopvang Struin en de start van de Humankind Academie.

Wil je weten wat Buitenschoolse Opvang 't Speelveld KOV De Cirkel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Buitenschoolse Opvang 't Speelveld KOV De Cirkel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Buitenschoolse Opvang 't Speelveld KOV De Cirkel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Buitenschoolse Opvang 't Speelveld KOV De Cirkel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vriezenveen. Opzoek naar Buitenschoolse Opvang 't Speelveld KOV De Cirkel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Buitenschoolse Opvang ’t Speelveld KOV De Cirkel

Bezoekers bekeken ook