Bosch Car Service Autobedrijf Schmidt

Bosch Car Service Autobedrijf Schmidt is een Autobedrijf/Garage gelegen aan De Zuivering 44 in Vriezenveen.

Meer informatie over Bosch Car Service Autobedrijf Schmidt in Vriezenveen

Autobedrijf Schmidt is een universeel garagebedrijf dat zich richt op alle automerken. Ze bieden diverse diensten aan, zoals APK, regulier onderhoud en controles. Ook leaseauto's kunnen hier terecht. Daarnaast verkopen ze betrouwbare occasions en leveren ze nieuwe auto's van alle merken. Het autobedrijf is gevestigd aan De Zuivering 44 in Vriezenveen. Op dit moment hebben ze enkele nieuwe modellen binnen, waaronder de Škoda Octavia uit 2022 met een kilometerstand van 20.235 en op benzine, de Volkswagen Tiguan uit 2023 met een kilometerstand van 1.080 en hybride aandrijving, en de CUPRA Formentor uit 2023 met een kilometerstand van 1.071.

Wil je weten wat Bosch Car Service Autobedrijf Schmidt verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bosch Car Service Autobedrijf Schmidt of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bosch Car Service Autobedrijf Schmidt? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bosch Car Service Autobedrijf Schmidt het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vriezenveen. Opzoek naar Bosch Car Service Autobedrijf Schmidt reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bosch Car Service Autobedrijf Schmidt

Bezoekers bekeken ook