Bentoys

Bentoys is een Speelgoedwinkel gelegen aan Handelsweg 1 in Vriezenveen.

Meer informatie over Bentoys in Vriezenveen

Bij Bentoys vind je een groot assortiment aan speelgoed, waaronder tractoren, boerderijspeelgoed, werkvoertuigen, bouwaccessoires, vrachtwagens, auto's en paardensportspeelgoed van merken als Bruder, Siku, Britains, John Deere en KidsGlobe. Ze verkopen ook gedetailleerde poppenhuizen van Lundby. Het speelgoed is realistisch, sterk en veilig, en stimuleert de ontwikkeling van kinderen. Bentoys heeft een goede service en biedt populaire merken aan. Daarnaast hebben ze een weblog, nieuws en acties waar je op de hoogte kan blijven van het laatste nieuws. Er is wel een waarschuwing dat de voorraden kunnen afwijken door problemen met de levering.

Wil je weten wat Bentoys verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bentoys of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bentoys? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bentoys het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vriezenveen. Opzoek naar Bentoys reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bentoys

Bezoekers bekeken ook