Bekkenfysiotherapie Vriezenveen

Bekkenfysiotherapie Vriezenveen is een Fysiotherapeut gelegen aan Oosteinde 1 in Vriezenveen.

Meer informatie over Bekkenfysiotherapie Vriezenveen in Vriezenveen

Bekkenfysiotherapie Vriezenveen is een praktijk gespecialiseerd in bekkenfysiotherapie. Stefanie Asteleijner is een geregistreerd bekkenfysiotherapeut en eigenaar van de praktijk. Naast haar basisopleiding fysiotherapie heeft ze ook een 3-jarige post-HBO-opleiding bekkenfysiotherapie gevolgd. Bekkenfysiotherapie richt zich op het voorkomen en behandelen van klachten en functiestoornissen in het buik-, bekken- en lage ruggebied bij zowel vrouwen als mannen. De behandeling kan ook helpen bij zwangerschapsgerelateerde klachten. Het is een erkende specialisatie binnen de fysiotherapie en Stefanie Asteleijner is aangesloten bij het KNGF en de NVFB. Bij het niet nakomen van een afspraak of het afzeggen binnen 24 uur voor de afspraak wordt de behandeling in rekening gebracht.

Wil je weten wat Bekkenfysiotherapie Vriezenveen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bekkenfysiotherapie Vriezenveen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bekkenfysiotherapie Vriezenveen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bekkenfysiotherapie Vriezenveen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vriezenveen. Opzoek naar Bekkenfysiotherapie Vriezenveen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bekkenfysiotherapie Vriezenveen

Bezoekers bekeken ook