Bakkerij Holland

Bakkerij Holland is een Business to Business-service gelegen aan De Watergang 27 in Vriezenveen.

Meer informatie over Bakkerij Holland in Vriezenveen

Bakkerij Holland is een geautomatiseerde bakkerij met vestigingen in Vriezenveen en Roosendaal. Het is een familiebedrijf dat al sinds 1937 bestaat en altijd op zoek is naar nieuwe uitdagingen en klanten. De hoofdactiviteiten van de bakkerij zijn het bakken van brood, kleinbrood, bake-off en vruchtenbrood voor supermarkten en hun eigen bakkerswinkels. Ze leveren dagverse, diepvries- en houdbare producten met hun eigen vrachtwagens. Bakkerij Holland beschikt over een eigen technische dienst en ontwikkelt een groot deel van hun machines zelf. Ze zijn gevestigd in een energiebesparend pand in Vriezenveen en hebben een platte organisatie waarin medewerkers gedreven en ambitieus zijn. Ze staan bekend om hun no-nonsense aanpak en geven hun medewerkers verantwoordelijkheid. Bakkerij Holland is altijd op zoek naar samenwerking en versterking.

Wil je weten wat Bakkerij Holland verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bakkerij Holland of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bakkerij Holland? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bakkerij Holland het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vriezenveen. Opzoek naar Bakkerij Holland reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bakkerij Holland

Bezoekers bekeken ook