Autoschade Kelder

Autoschade Kelder is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Kanaalweg Noord 65 D in Vriezenveen.

Meer informatie over Autoschade Kelder in Vriezenveen

Autoschade Kelder is een gerenommeerd schadeherstelbedrijf dat is aangesloten bij de FOCWA. Ze zijn gespecialiseerd in het herstellen van personenauto's en bedrijfsauto's tot 3500 kg. Het bedrijf streeft naar kwaliteit en maakt daarbij gebruik van moderne hulpmiddelen en technieken. Ze werken samen met alle verzekeringsmaatschappijen en zijn zelfs door sommige maatschappijen erkend als een topbedrijf in hun vakgebied. U kunt uw auto met een gerust hart bij hen laten repareren, want ze bieden een garantie van 4 jaar op de reparatie. Daarnaast bieden ze ook andere diensten aan, zoals ruitreparaties, hagelschades, uitdeuken zonder spuiten en kunststofreparaties. Autoschade Kelder hanteert de algemene leverings- en betalingsvoorwaarden van de FOCWA. Voor contactgegevens en openingstijden kunt u terecht op hun website.

Wil je weten wat Autoschade Kelder verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autoschade Kelder of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autoschade Kelder? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autoschade Kelder het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vriezenveen. Opzoek naar Autoschade Kelder reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Autoschade Kelder

Bezoekers bekeken ook