Gemeente Twenterand - inrichten van 2 parkeerplaatsen voor het opladen van elektrische voertuigen - aan Wetering ter hoogte van nummer 35 te Vriezenveen

DeVriezenveengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Gemeente Twenterand - inrichten van 2 parkeerplaatsen voor het opladen van elektrische voertuigen - aan Wetering ter hoogte van nummer 35 te Vriezenveen.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Besluiten Op grond van vorenstaande overwegingen besluiten we: •Wetering te Vriezenveen ter hoogte van nummer 35 twee parkeerplaatsen aan te wijzen voor het opladen van elektrische voertuigen, door plaatsing van verkeersbord E4 van bijlage I van het Reglement •verkeersregels en verkeerstekens 1990 met onderbord ´opladen elektrische voertuigen´; •Deze verkeersmaatregelen uit te voeren zoals aangegeven op de bij dit besluit behorende situatietekening met referentie 1252183 - GOR-RP-23-4884.

 

Onderwerp: verkeersbesluit, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deVriezenveengids.nl op 7-12-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Vriezenveen, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deVriezenveengids.nl
Redactie deVriezenveengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Vriezenveen
  2. 5d8c46276314494cfc3c6ae25c596b20

Gerelateerde berichten